Thaçi niset për SHBA: Miqësia me ta e përjetshme

Thaçi niset për SHBA: Miqësia me ta e përjetshme

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është nisur për një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Presidenti kosovar së bashku me lider të shumtë botërorë do të marrin pjesë në Lutjet e Mëngjesit.

‘Miqësia me SHBA-në dhe vlerat perëndimore do të jenë përjetësisht përkushtim i Republikës së Kosovës. HTH”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

KOMENTE