Thaçi: Në Davos do të shprehë synimet e Kosovës për një stabilitet të qëndrueshëm ekonomik

Thaçi: Në Davos do të shprehë synimet e Kosovës për një stabilitet të qëndrueshëm ekonomik

“Në Forumin Botëror Ekonomik të Davosit do të shprehë edhe një herë synimet e Republikës së Kosovës për një stabilitet të qëndrueshëm ekonomik, për një perspektivë të qartë të integrimeve evropiane dhe për një fqinjësi të mirë në mes të të gjitha vendeve të rajonit tonë”, ka shkruar presidenti i vendit, Hashim Thaçi, në llogarinë e tij në facebook.

Ja postimi:

Në Davos të Zvicrës, pak para nisjes së diskutimeve për dialogun diplomatik për Ballkanin Perëndimor. Në Forumin Botëror Ekonomik të Davosit do të shprehë edhe një herë synimet e Republikës së Kosovës për një stabilitet të qëndrueshëm ekonomik, për një perspektivë të qartë të integrimeve evropiane dhe për një fqinjësi të mirë në mes të të gjitha vendeve të rajonit tonë. HTH

KOMENTE