Tetë, arsyet se pse ju bien flokët

Të kesh flokë të trasha e të gjata duhet më shumë punë se sa vetëm t`i pastroni ato. Sipas një studimi të bërë, gjatë ditës një personi i bien deri në 100 fije floku. Të gjitha këto ndodhin për disa arsye, siç janë:

1.Keni mungesë të vitaminave
2.Jeni duke përdorur barëra
3.I mbani flokët më shumë të kapura
4.Kur i kapeni ato, këtë e bëni me një lidhëse të trashë dhe e shtrëngoni
5.I thani flokët me peshqir pambuku
6.Jeni shumë e stresuar
7.Jeni duke kaluar në një traumë psikike
8.I thani flokët shumë

KOMENTE