Tërsteniku bëhet me fushë sportive

Tërsteniku bëhet me fushë sportive

Fotolajm: Në fshatin Tërstenik të Vitisë, është asfaltuar dje fusha sportive.

Ndërtimi i kësaj fushe është mirëpritur nga banorët e këtij lokaliteti të cilët falënderuan institucionet komunale të Vitisë, që po mundëson ndërtimin e saj.

Përndryshe Komuna e Vitisë, edhe gjatë vitit të shkuar ka punuar shumë në krijimin e hapësirave për disiplinat sportive dhe atë në pothuajse të gjitha lokalitetet e kësaj komune.

KOMENTE