Tenton t’iu ikë policisë, arrestohet!

Tenton t’iu ikë policisë, arrestohet!

Autoritetet policore kanë bërë të ditur se në fshatin Hodonoc të Kamenicës, arrestohet  dyshuari, shqiptar shtetas i Serbisë, pasi i njëjti fillimisht nuk kishte përfillur urdhrat e zyrtarëve policorë dhe nuk ishte ndaluar në një pikë kontrolli.

Sipas policisë, i dyshuari në ikje e sipër, me veturën e tij ka goditur një veturë civile si dhe veturën zyrtare të Policisë së Kosovës. Ai arrestohet nga zyrtarët policorë

Policia ka arrit ta ndalojë të dyshuarin, i cili me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje.

KOMENTE