Temë diskutimi, sigurimi i ujit të pijes në gjithë komunën e Vitisë

Temë diskutimi, sigurimi i ujit të pijes në gjithë komunën e Vitisë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka zhvilluar sot në takim me përfaqësues të Kompanisë Regjionale të Ujësjellësit “Hidromorava”-Gjilan, në krye me drejtorin e kësaj kompanie Muhamet Suliqi si dhe me Alen Brown, përfaqësues të “Dorsch/CDI”.

Gjatë këtij takimi është folur në veçanti për sigurimin e ujit të pijes në gjithë territorin e komunës së Vitisë, në veçanti për disa faza të cilat janë duke u zhvilluar dhe të cilat do të implementohen në të ardhmen.

Temë e diskutimit ka qenë edhe rehabilitimi i ujësjellësve në disa lokalitete të kësaj komune.

KOMENTE