Telegram ngushëllimi nga kryetari Haliti pas ndarjen nga jeta të veteranit të arsimit, Fehmi Ramadani

Telegram ngushëllimi nga kryetari Haliti pas ndarjen nga jeta të veteranit të arsimit, Fehmi Ramadani

Telegram ngushëllimi nga Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti pas ndarjen nga jeta të veteranit të Arsimit, Fehmi Ramadani.

E nderuara familja Ramadani!

Me pikëllim të thellë morëm sot lajmin për vdekjen e Fehmi Ramadanit, pedagogut, veteranit të arsimit, profesorit të çmuar dhe njërit ndër kontribuuesit më të madh të arsimit shqip në komunën e Vitisë. Profesor Fehmi Ramadani, do të mbahet mend për kontributin e tij të çmuar dhe të pazëvendësueshëm në fushën e arsimit ndër vite përfshirë edhe në kohën e okupimit.

Lajmi për ndarjen nga jeta të tij, ka prekur të gjithë në veçanti ata që duan arsimin. Profesori Fehmi mbetet i respektuar edhe për angazhimi i tij të vazhdueshëm në trajtimin e çështjet publike dhe aktivitetin humanitar.Prandaj në emrin e Komunës së Vitisë, por edhe në emrin tim personal dua të shprehi ngushëllimet më të sinqerta për të gjithë ata që njohën veteranin e arsimit e në veçanti familjes Ramadani në Smirë.

Sinqerisht
Sokol Haliti
Kryetar i Komunës së Vitisë

KOMENTE