Të shtunën nis “Vjeshta letrare e Gjilanit”

Të shtunën nis “Vjeshta letrare e Gjilanit”

Nesër më 4 nëntor, do të nis edicioni i tetë i manifestimit kulturor “Vjeshta letrare e Gjilanit”.

Në kuadër të këtij manifestimi, që nis këtë të shtune, në ora 12:00, në Bibliotekën e re të qytetit, për të vazhduar edhe të shtunave tjera, do të prezantohen botime të reja të shtëpisë botuese “Beqir Musliu”.

Po ashtu do të ketë përurime librash, portrete shkrimtarësh si dhe aktivitete të tjera kulturore.

KOMENTE