Të rinjtë nga Gjilani përfaqësojnë Kosovën në Samitin e Paqes

Të rinjtë nga Gjilani përfaqësojnë Kosovën në Samitin e Paqes

Komuna e Gjilanit respektivisht Sektori i Rinisë falënderon Kryetarin e Parlamentit Studentor të UKZ-së, Adrian Bajrami që po merr pjesë në Samitin e Paqes në shtetin e Koresë bashkë me Dritor Mehmetin dhe Blerinë R. Ajvazin, thotë koordinatori për rini, Genc Mustafa.

“Përfaqësimi dinjitoz i shtetit, qytetit të Gjilanit na bënë krenar dhe na shtynë që si komunë të jemi gjithmonë afër të rinjve që po na përfaqësojnë denjësisht në organizimet më të larta ku marrin pjesë të gjitha shtetet e botës. Falënderojmë kryetarin e komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, i cili është bashkëpunëtori, mbështetësi më i madh i fuqizimit të rinisë brenda dhe jashtë institucioneve lokale, vendore dhe ne ato ndërkombëtare”, ka thënë Mustafa.

KOMENTE