Të premten hapet panairi “Punimet artizanale përtej kufijve”

Të premten hapet panairi “Punimet artizanale përtej kufijve”

Të premten në Gjilan hapet panairi “Punimet artizanale përtej kufijve” i organizuar për nder të festave të fundvitit, në kuadër të projektit ndërkufitar Kosovë – Maqedoni Veriore, “Ndërtimi i konkurrencës përmes bashkëpunimit dhe inovacionit: Qasja në tregjet e eksportit për produktet artizanale’’.

Në panair, para përfaqësuesve të Komunës së Gjilanit, Zyrës se Bashkimit Evropian dhe pjesëmarrësve tjerë do të prezantohen:

Punimet artizanale të 10 artizanëve që ishin pjesë e projektit dhe janë përzgjedhur nga programi i Coaching-ut

Lansimi i Platfomës për shitjen e produkteve online “ Craftart4you” .

Ky event është planifikuar të mbahet më 13 dhjetor 2019, duke filluar nga ora 14.00, në restorant ‘’Planet’’-Gjilan.

KOMENTE