Të miturit i gjendet në posedim një qese plastike me marihuanë

Të miturit i gjendet në posedim një qese plastike me marihuanë

Nga Policia e Kosovës në Viti është ndaluar një i mitur, i dyshuar për policinë dhe gjatë kontrollimit fizik tek i njëjti është gjetur një qese plastike me substancë te dyshuar narkotike .

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se njësitet e specializuara antidrogë pasi kanë marrë substancën dhe i është bërë testin fushorë sasisë se dyshuare, ku ka rezultuare pozitiv substance narkotike e llojit marihuanë dhe ka peshuare 12.6 gram.

“I dyshuari është intervistuare në prezencën e avokatit mbrojtës. Gjatë intervistimit janë gjetur prova të qëndrueshme ku dyshohet se droga është e tij. I dyshuari ndalet për 24 orë dhe rasti është duke u hetuar më tutje.”, thotë zëdhënësi Hashani.

/fotoilustrim/

KOMENTE