Të martën në Gjilan nis faza e dytë e dezinsektimit hapësinor, bletët të mbahen të mbylluraFoto: Fauna

Të martën në Gjilan nis faza e dytë e dezinsektimit hapësinor, bletët të mbahen të mbyllura

Komuna e Gjilanit, përkatësisht Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, do ta të filloi të martën fazën e dytë të dezinsektimit e hapësirave publike në të gjitha lagjet e qytetit dhe në fshatra.

Drejori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Nexhat Hajrullahu, ka njoftuar se dezinsektimi do të nis në ora 20:00-24-00 për katër ditë me radhë, ndërkaq ka apeluar apeluar bletarët që t’i mbajnë të mbyllura ato gjatë kohës sa bëhet dezinsektimi, ngase materiali i cili përdoret për t’i eliminuar insektet, është i dëmshëm për bletët.

Përndryshe, Komuna e Gjilanit e ka realizuar fazën e parë të dezinsektimit më 16 qershor për katër ditë me radhë.

Përndryshe, dezinsektimi hapësinor në komunën e Gjilanit bëhet nga ekipi i AgroGroup FAUNA.

Foto: Fauna

 

KOMENTE