Të interesuarit mund ta vizitojnë policinë e cila do t’i hap dyert me 4 shtator

Të interesuarit mund ta vizitojnë policinë e cila do t’i hap dyert me 4 shtator

“Të nderuar qytetarë të rajonit të Gjilanit, për nderë të 20-të vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, me datën 04 shtator 2019, i mirëpret të gjithë qytetarët e interesuar në vizitë të stacioneve dhe njësiteve të policisë së Kosovës.

Vizitat do të fillojnë nga ora 09:30h -15:00 h.

Të gjithë qytetarët e rajonit janë të mirëpritur për vizitat që do ti realizoni në Policinë e Kosovës, duke ju falënderuar për interesimin e juaj, ju mirëpresim, thuhet në njoftimin e policisë përcjellë, Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan.

KOMENTE