Të gjithë po shkruajnë për “Skifterat”, shembull për të mirë

Të gjithë po shkruajnë për “Skifterat”, shembull për të mirë

Tifo grupi gjilanas ka dhënë një mesazh fantastik pas duelit të së dieles, mes Gjilanit dhe Drites i cili përfundoi me rezultatin më të padëshiruar 0-0. E ky gjest është bërë mjaft viral nëpër mediat vendore kosovare dhe të Shqipërisë, duke u vlerësuar si veprim shembull.

Mbetjet nga koreografia e tyre dhe gjësendet e hedhura gjatë ndeshjes u pastruan në fundin e ndeshjes nga një grup i organizuar tifozësh te “Skifterave”.

“Skifterat” në këtë rast kanë dhënë leksione kulture, jo vetëm për kundërshtarët e tyre, por për të gjithë futbollin shqiptar në tërësi.

KOMENTE