Të gjithë në këmbë për Albinin kryeministër!

Të gjithë në këmbë për Albinin kryeministër!

Banorët e Lagjës Kodra e Dëshmorëve dhe Rrugës së Prishtinës të vetëvendosur në rrugën e drejtë, në rrugën e ndryshimit e në rrugën e fitores së madhe. Koha ka ardhur, Albin Kurti kryeministër.

Të gjithë, gjithandej, nëpër pjesët e qytetit e lagjet e fshatrave të mobilizuar si asnjëherë më parë për t’i dhënë goditjen e fundit pushtetit zhvatës e për ta votuar një qeveri të re e me vizion që ka në qendër të vëmendjes qytetarin dhe krijimin e kushteve për jetë normale në Republikën e Kosovës.

Vetëvendosje, Gjilan

e sponsorizuar

KOMENTE