Të dielën mbahet krosi për nderë të njëzetvjetorit të rënies së Dëshmorëve të Kombit

Të dielën mbahet krosi për nderë të njëzetvjetorit të rënies së Dëshmorëve të Kombit

Këshilli organizativ -Vërbicë e Zhegocit, Komuna Gjilan, njofton të gjithë të interesuarit /vrapues, se me datë 14.04.2019 ( e diel) në ora 09:00 nën organizimin e rinisë së Malësisë së Vërbicës së Zhegocit mbahet KROSI /Vrapimi 1999 metra, “Të vrapojmë për dëshmorët”, për nder të dëshmorëve të kombit të rënë në fushën e nderit.

Krosi është i lirë për të gjitha moshat dhe gjinitë dhe mbahet në Vërbicë të Zhegocit /Lagjja e Alibabëve.

KOMENTE