Të dielën hapet vendkalimi kufitar në pikën Restelicë-Strazimir

Të dielën hapet vendkalimi kufitar në pikën Restelicë-Strazimir

Të dielën hapet vendkalimi kufitar në mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, në pikën Restelicë-Strazimir

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se të dielën, më 18 korrik, duke filluar nga ora 12:00 do të mbahet ceremonia e hapjes së vendkalimit kufitar në mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, në pikën Restelicë-Strazimir. /2LONLINE.com/

KOMENTE