Të çarat e lëkurës gjatë shtatzanisë, ilaçi natyral prodhohet në trupin tuaj

Të çarat e lëkurës gjatë shtatzanisë, ilaçi natyral prodhohet në trupin tuaj

Si shumë gra të tjera, pas lindjes vërejnë ndryshime në trupin e tyre dhe më të shpeshtat janë çarje e lëkurës që në popull njihen si ‘Striqa’.

Një nënë në Kanada, Chantelle Clarke në dhjetor të vitit të kaluar u bë nënë e një vajze.

Chantelle e provoi një metodë interesante, duke përdorur qumështin e gjirit të saj dhe e aplikonte në lëkurën e çarë.

Brenda dy javësh, të çarat në anën e majtë nisën të zbeheshin. Postimi i Clarke rrjetet sociale është shpërndarë më shumë se 11,000 here dhe ka marrë më shumë se 11,000 reagime e komente.

KOMENTE