Takimi i radhës, me tema të ‘nxehta’

Në takimin e radhës për normalizim të marrëdhënieve në mes të dy kryeministrave, Isa Mustafës dhe Aleksandër Vuçiqit, i cili do të mbahet të martën në Bruksel, pritet të diskutohen tema të ‘nxehta’.

Në takimin e radhës për normalizim të marrëdhënieve në mes të dy kryeministrave, Isa Mustafës dhe Aleksandër Vuçiqit, i cili do të mbahet të martën në Bruksel, pritet të diskutohen tema të ‘nxehta’ si “Parku i Paqes” mbi lumin Ibër dhe krijimi i asociacionit të komunave me shumicë serbe.

Përfaqësuesit e të dy qeverive kanë thënë se nga takimi i 23 qershorit presin rezultate pozitive.

Në këtë takim pritet të diskutohet edhe për telekomin dhe energjinë, shkruan “Epoka e re”.

KOMENTE