Takim përgatitor me drejtorë shkollash

Takim përgatitor me drejtorë shkollash

Fatbardha Emini, drejtoreshë për Arsim në Viti, ka zhvilluar sot një takim pune me drejtorët e shkollave të kësaj komune.

Bëhet me dije se në këtë takim është biseduar rreth parapërgatitjeve për fillimin e vitit të ri shkollor 2019-2020.

Drejtoresha Emini ndër tjerash ka kërkuar nga drejtorët e shkollave që ata të jenë të përgatitur në aspektin teknik për fillimin e vitit shkollor dhe njëherit ajo kërkoj që ata të jenë sa më të angazhuar me qëllimin më të mirë që nxënësit të jenë edhe më të suksesshëm në mësim nxënie.

Gjithashtu ajo falënderojë drejtorët dhe mësimdhënësit për angazhimin e tyre duke ju uruar fillimin të mbarë për vitin e ri shkollor që pritet të filloj brenda disa ditëve.

KOMENTE