Stuhi dhe breshër bore në Meksikë, bllokohen qytetet

Stuhi dhe breshër bore në Meksikë, bllokohen qytetet

Meksika u godit nga një stuhi në mëngjesin e hershëm me breshër, duke krijuar rrezik tek qytetarët, madje makinat mbetën nën tokë.

Rrugët u bllokuan dhe dëme të mëdha u raportuan pasi shiu dhe breshri i madh goditën rreth orës 1 të dielën në kohën lokale, sipas autoriteteve.

Në zonat më të prekura, breshëri u fut në shtëpi, ndërsa banorët luftuan për të gërmuar pronën dhe automjetet e tyre.

Ushtria dhe personeli i shërbimeve emergjente u hartuan për të punuar gjatë gjithë natës për të pastruar rrugët, sipas mediave meksikane.

 

KOMENTE