Studentja e UKZ-së Xhezide Selimi merr çmimin ‘’Best Oralist Award’’

Studentja e UKZ-së Xhezide Selimi merr çmimin ‘’Best Oralist Award’’

Në garat e organizuara nga ‘’National Center for State Courts’’, në kuadër të programit ‘’Kërko Drejtësi’’, Studentja e UKZ-së Xhezide Selimi merr çmimin ‘’Best Oralist Award’’.

Pas tre muajsh trajnime nga po i njëjti program në të gjitha Fakultetet Juridik të Universiteteve Publike të Kosovës, morën pjesë më shumë se 60 student të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës, Prizrenit, Pejës, Mitrovicës dhe Universitetit tonë.

Gara ishte mjaft e fortë por se Studentja e vitit të tretë të Fakultetit Juridik në UKZ Xhezide Selimi arriti të marrë çmimin ‘’ Best Oralist Award’’, si oratorja më e mirë dhe me bindëse nga të gjithë studentët pjesëmarrës.

KOMENTE