Studentet francez dhanë një donacion për nxënësit e shkollës së fshatit Buzovik

Studentet francez dhanë një donacion për nxënësit e shkollës së fshatit Buzovik

Nxënësit e shkollës së fshatit Buzovik të Vitisë, kanë pranuar një donacion nga studentet francez.

Donacioni i dhënë për këta nxënës sipas drejtorisë së Arsimit në Viti, ishte i mirëpritur pasi që nxënësit pranuan nga ta çanta dhe material të ndryshëm shkollor.

Me këtë rast Basri Aliu, Drejtor i Arsimit në Viti, i takoi studentet francez dhe ndau nga një falënderim për ta në shenjë respekti për donacionin e dhënë.

KOMENTE