Sting: Trajta e zemrës sime (Shape of my heart)

Sting: Trajta e zemrës sime (Shape of my heart)

STING: TRAJTA E ZEMRËS SIME (SHAPE OF MY HEART)

Ai i ndan kartat si meditim
Dhe ata që i mund nuk dyshojnë kurrë
Nuk luan për paratë që i fiton
Nuk luan për respekt

e sponzorizuar

Strofa 2

I ndan kartat për ta gjetur përgjigjen
Gjeometrinë e shenjtë të fatit
Ligjin e fshehur të rezultatit të mundshëm
Numrat çojnë valle

Refreni

E di se pik-at janë shpatat e ushtarit
E di se tref-at janë armë lufte
E di se karo-t janë para për këtë art
Por ajo nuk është trajta e zemrës sime

Strofa 3

Mund ta luajë xhandarin e karove
Mund ta qesë mbretëreshën pik
Mund ta fshehë një mbret në dorën e vet
Gjersa zbehet një kujtim për të

Refreni

E di se pik-at janë shpatat e ushtarit
E di se tref-at janë armë lufte
E di se karo-t janë para për këtë art
Por ajo nuk është trajta e zemrës sime

Ura

Ajo nuk është trajta, trajta e zemrës sime

video: Shape of my heart

Solo me harmonikë goje

Strofa 4

Dhe po t’i tregoja asaj se të doja
Mbase do të mendoje që diçka nuk shkon
Nuk jam njeri me shumë fytyra
Maska që e mbaj është një

Strofa 5

Ata që flasin s’dinë asgjë
Dhe e marrin vesh në kosto të vet
Si ata që e mallkojnë fatin e vet tepër shpesh
Dhe ata që frikësohen se janë humbur

Refreni

E di se pik-at janë shpatat e ushtarit
E di se tref-at janë armë lufte
E di se karo-t janë para për këtë art
Por ajo nuk është trajta e zemrës sime

Outro

Ajo nuk është trajta e zemrës sime
Ajo nuk është trajta, trajta e zemrës sime

Ridvan Bunjaku

KOMENTE