Stand Home Comedy – Avni Shkodra (VIDEO)

Stand Home Comedy – Avni Shkodra (VIDEO)

Stand Home Comedy

“Pandemia e virusit Korona, na bëri të mendojmë për format e reja të komunikimit artistik me audiencën. Stand up comedy-a “Stand Home Comedy” flet për përjetimin tim personal gjatë kohës së qëndrimit në shtëpi. Është xhiruar me selfie kamerë të telefonit të dorës: “Samsung Galaxy J6” dhe shpresoj në mirëkuptimin tuaj për rezolucionin e fotografisë. Mirëpo, duhet thënë se këto ishin kushtet e mia maksimale për ta krijuar këtë video stand up comedy nga shtëpia. Qofshit mirë me shëndet!” – Avni Shkodra.

 

KOMENTE