Sqarohet IKSHPK-ja rreth bilancit të 24-orëshit të fundit me vdekjet nga COVID-19

Sqarohet IKSHPK-ja rreth bilancit të 24-orëshit të fundit me vdekjet nga COVID-19

IKSHPK’ja ka dalur me një sqarim për sa i përket bilancit të 24-orëshit të fundit me vdekjet nga COVID-19.

Instituti Kombëtar sqaron se Brenda 24 orëve janë raportuar 3 raste të vdekjes të hospitalizuar në Klinikën Infektive dhe MIQ të QKUK dhe spitalin e Vushtrrisë me sëmundje shoqëruese dhe COVID pozitiv. Në momentin e vdekjes pacientët kanë qenē COVID negativ.

SQARIM NË KOMUNIKATËN 19 SHTATOR 2020!

Instituti Kombëtar sqaron se Brenda 24 orëve janë raportuar 3 raste të vdekjes të hospitalizuar në Klinikën Infektive dhe MIQ të QKUK dhe spitalin e Vushtrrisë me sëmundje shoqëruese dhe COVID pozitiv.

Në momentin e vdekjes pacientët kanë qenē COVID negativ.

Në raportin përfundimtar klinik Diagnoza është Gjendje pas COVID-19 dhe rezultatet laboratorike janë negative.

Ministria e Shëndetësisë, QKUK dhe IKSHPK Shprehim ngushllimet më të sinqerta familjarëve me rastin e vdekjes së të afërmve të tyre.

KOMENTE