Sportisti dhe aktori, John Cena dhuron 500 mijë dollarë për zjarrfikësit

Sportisti dhe aktori, John Cena dhuron 500 mijë dollarë për zjarrfikësit

John Cena do të portretizojë një zjarrfikës në filmin e ri dhe dëshiron të ndihmojë disa nga reaguesit e parë zjarrëfikës të jetës reale.

Të hënën, aktori njoftoi përmes një videoje për planin e tij për të dhuruar 500,000 dollarë për ata që luftojnë aktualisht zjarret e Kalifornisë.

“Po kërkoj që sot në #FirstRespondersDay të bëjmë gjithçka që mundemi për të ndihmuar ata që rrezikojnë jetën e tyre për të na mbrojtur të gjithëve”, ka shkruar ai.

Mijëra persona janë evakuuar nga shtëpitë e tyre dhe ka pasur ndërprerje të energjisë në mes të zjarreve të shumështa, përfshirë këtu edhe zjarrin Kincade, Tick Fire dhe Getty Fire.

KOMENTE