Sot seanca e Kuvendit, në rend dite edhe bursat për studentë

Sot seanca e Kuvendit, në rend dite edhe bursat për studentë

Sot, (26.04.2018) mbahet seanca e radhës e Kuvendit të Komunës së Gjilanit. Seanca e KK-së, e pesta me radhë, do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Gjilanit, (ish objekti i gjykatës), në ora 10:00.

R E N D P U N E

1. Konstatimi i prezencës së anëtarëve të Kuvendit dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar
2. Raporti Financiar për periudhën Janar-Mars 2018
3. Miratimi i iniciativës të Kryetarit të Komunës për bashkëpunim Komunal Ndërkombëtar me Komunën Sioux City në Lowa, SHBA, me karakter administrativ dhe teknik në fushën arsimore, kulturore dhe në agrobiznes
4. Propozim Vendimi për ndarjen e bursave për student të dalluar të Komunës së Gjilanit.
5. Propozim Vendimi për formimin e Komisionit për ndarjen e bursave për student të dalluar të Komunës së Gjilanit
6. Propozim vendimi për caktimin e lartësisë së kompensimit për anëtarët e Komisionit statutarë dhe akte tjera normative
7. Raporti Financiar i Manifestimit “Flaka e Janarit” 2018
8. Të ndryshme

KOMENTE