Sot nuk do të mbahet mësim në asnjë shkollë të Kamenicës

Sot nuk do të mbahet mësim në asnjë shkollë të Kamenicës

Drejtoria Komunale e Arsimit  në Kamenicë, njofton prindërit dhe nxënësit që sot nuk do të mbahet mësim në të gjitha nivelet shkollore.

Arsyeja e mos mbajtjes së procesit mësimor janë reshjet e mëdha të borës.

Për çdo ndryshim DKA do të iu njoftojë me kohë, thuhet në njoftimin e Zyrës për Informim të  Komunës.

KOMENTE