Sot në Gjilan hapet ekspozita e librit

Sot në Gjilan hapet ekspozita e librit

Në kuadër të Manifestimit të përvitshëm në Gjilan, i njohur tashmë me emërtimin, “DITËT E MËRGATËS, Ars Clubi “Beqir Musliu”, përmes Shtëpisë botuese me të njëjtin emër, organizon një

EKSPOZITË TRE DITORE TË LIBRIT,

në oborrin e MUZEUT ETNOGRAFIK

( ish Shkolla e Muzikës )

Nga 9 – 11 gusht 2021

Hapja zyrtare e Ekspozitës së Librit, bëhet në ora 17:00

me botimet më të reja të këtij viti si dhe të viteve të fundit.

Mirëpriten me botimet e tyre më të reja edhe autorë të ndryshëm gjilanas, kudo që jetojnë e veprojnë, brenda e jashtë Kosovës.

Në veçanti ftohen dhe dëshirohet prania në Ekspozitë dhe me ekspozime, e çdo krijuesi letrar që është pjesë e Mërgatës.

Për secilin mërgimtar, një ekzemplar i botimeve tona, jepet gratis !

Mos e leni pa ardhë …

Ars Clubi “Beqir Musliu” Gjilan

KOMENTE