Sot në Bruksel diskutohet për sundimin e ligjit

​Në kuadër të Dialogut të strukturuar për sundimin e rendit dhe ligjit, sot në Bruksel, do të mbahet takimi i radhës, ku do të diskutohet për cështje të gjyqësorit, sigurisë etj.

Në agjendë të takimit do të jenë edhe diskutimet për mandatin e EULEX-it.

KOMENTE