Sot do të vazhdojë dezinsektimi hapësinor në Komunën e Kamenicës

Sot do të vazhdojë dezinsektimi hapësinor në Komunën e Kamenicës

Komuna e Kamenicës njofton të gjithë qytetarët se në bashkëpunim me operatorin ekonomik, sot me datë 21/07/2021 (e mërkurë), duke filluar nga ora 20:30, do të vazhdojë dezinsektimin hapësinor në disa lokalitete të ndryshme të Komunës së Kamenicës.

Dezinsektimi do të vazhdoj në këto lokalitete: Hodonoc, Rogaçicë, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Muçiverc, Dajkoc, Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Kolloleq, Hogosht, Kopërnicë, Strelicë, Grizimë, Strezoc dhe Krilevë.

“Luten qytetarët që t’i mbyllin dritaret dhe të qëndrojnë brenda, gjithashtu edhe bletarët t’i mbyllin bletët e tyre”, thuhet në njoftimin e komunës. /2LONLINE.com/

KOMENTE