Sot do të ketë reduktime të energjisë elektrike dhe të ujit

Sot do të ketë reduktime të energjisë elektrike dhe të ujit

Shërbimi i Shpërndarjes së Energjisë elektrike në Kosovë “KEDS”, njofton se me gjatë ditës së sotme, nuk do të ketë energji elektrike nga ora 10:00 deri në ora 16:00, në lagjen “Dëshmorët e Kombit” në Kamenicë.

Për këtë arsye edhe Kompania Regjionale e Ujësjellësit “Hidromorava” njofton se për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike, furnizimi i qytetit me ujë të pijshëm gjatë kësaj kohe do të jetë me kapacitet të kufizuar.

KOMENTE