Sot Dita Ndërkombëtare e Kafesë

Sot Dita Ndërkombëtare e Kafesë

E gjithë bota sot feston Ditën Ndërkombëtare të Kafesë. Duket si shaka, por jo nuk është e tillë.

Festimi i kësaj dite nisi në vitin 2015 në Milano dhe tashmë çdo 1 tetor në vende të ndryshme bote organizohena ktivitete të ndryshme, lidhur me kafenë.

Në mjaft panaire dhe festivale ofrohen kafeje të shoqëruara me shije të ndryshme për shkak të përberësve që i hidhen.

KOMENTE