Sot dhjetë vjet nga medalja e parë në xhudo, trajneri Kuka ka një pyetje me shpërblim

Sot dhjetë vjet nga medalja e parë në xhudo, trajneri Kuka ka një pyetje me shpërblim

Më 13 gusht 2009, Majlinda Kelmendi kishte fituar medaljen e parë në një kampionat zyrtare evropian. Kjo kishte ndodhur në Yerevan të Armenisë në kampionatin evropian për grupmoshat U21.

Trajneri Driton Kuka e ka kujtuar me nostalgji 10- vjetorin e kësaj ngjarjeje.

Në profilin e tij në facebook, Kuka ka pyetur miqtë e tij se sa medalje kanë fituar xhudistët dhe xhudistet që ai trajnon në ekipin Ippon.

Ky është postimi i plotë:

“#proudcoach

Sivjet bahen fiks 10 vjet të medaljes së parë në një Kampionat Zyrtar Evropian të ekipit tonë!

Medalja e parë ishte Evropiani U21 në Yerevan Armeni …

Pyetja ime pa modesti për sot është sa medalje në total nga Kampionatet Evropiane,Botërore,Lojërat Olimpike për të rinj,Lojërat Mesdhetare, Lojërat Evropiane dhe Lojërat Olimpike i kanë fituar garuesit e ekipit tim …

Pyetja është për rezultate në U18,U21,U23 dhe të rritur!

Kush ja qëllon ka Shpërblim pajisje sportive mi zgjedh”

KOMENTE