Sonte mësohet fituesi i Topit të Artë

Sonte mësohet fituesi i Topit të Artë

Sonte në një mbrëmje të organizuar nga “France Football” do të mësohet emri i futbollistit më të mirë në botë.

Topi i Artë është çmimi më i pëlqyer nga futbollistët për lojën individuale. Lionel Messi dhe Van Dijk janë dy kandidatët kryesorë për të fituar këtë trofe.

Messi tashmë e ka fituar pesë herë ndërsa Van Dijk kërkon ta fitoj për herë të parë.

KOMENTE