Socio – Projekti 2 lanson Skemën e Granteve “Gratë në Biznes dhe Sipërmarrësit e Rinjë”

Socio – Projekti 2 lanson Skemën e Granteve “Gratë në Biznes dhe Sipërmarrësit e Rinjë”

Socio – Projekti 2 lanson Skemën e Granteve “Gratë në Biznes dhe Sipërmarrësit e Rinjë” në të cilën mund të aplikojnë gratë 18 – 65 vjeç, dhe të rinjtë 18 – 35 vjeç, të cilët janë të interesuar për të krijuar bizneset e tyre të reja në Komunën e Kamenicës.

Në fazën e parë, Projekti do të pranojë vetëm pyetësorë të plotësuar nga individë të interesuar, në të cilët do të përshkruhen idetë për biznes.

Aplikimi bëhet vetëm online duke shkarkuar aplikacionin në web faqen: www.socio-project.net dhe aplikacioni i plotësuar dërgohet në e-mail: [email protected]

Periudha e aplikimit është nga data 24 janar deri më 04 shkurt 2021.

Për çdo paqartësi mund të drejtoheni në Drejtorinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Diasporë./2LONLINE.com/

KOMENTE