Smira në aksion për pastrimin e ambientit

Smira në aksion për pastrimin e ambientit

Në kuadër të ditëve të pastrimit, nxënësit e shkollës së mesme të ulët “Dëshmorët e 5 Prillit” të fshatit Smirë të Vitisë, kanë ndërmarrë sot një aksion për pastrimin e ambientit dhe grumbullimin e mbeturinave.

Këtij aksioni të nxënësve dhe personelit të kësaj shkolle, i’u kanë bashkangjitur edhe qytetar e vullnetar të tjerë, të cilët kanë bërë grumbullimin e mbeturinave përgjatë rrugëve të lagjeve, ndërkohë janë mbjellë edhe pemë dekorative në oborrin e shkollës.

KOMENTE