“Skifterat” e SC Gjilanit prodhojnë maska për qytetarët

“Skifterat” e SC Gjilanit prodhojnë maska për qytetarët

Në këtë kohë pandemie nga virusi COVID 19, e gjithë bota sportive, kulturore dhe në përgjithësi jeta ka ndryshuar dukshëm.

Të gjithëve ju rekomandohet qëndrim në shtëpi, gjersa infektimi po vazhdon. Njerëzit kanë më shumë kohë të mendojnë dhe reflektojnë, sikurse edhe për ide kreative.

Së fundmi, janë tifozët e Gjilanit që kanë përgatitur maska të vecanta me llogo të klubit.

Tifozët e SC Gjilanit, “Skifterat”, kanë prodhuar edhe maskat me logon e tyre për t’u mbrojtur nga ky virus.

Për më shumë shikoni fotografinë më poshtë të maskave:

KOMENTE