Skena politike për çdo ditë po bëhet më anemike!

Skena politike për çdo ditë po bëhet më anemike!

Kastat politike, në kaosin që e kanë krijuar vetë, nuk po gjejnë zgjidhje. Çdo zgjidhje qe po e pretendojnë po iu del si zgjidhje afatshkurtre dhe që nuk garanton jetëgjatësi në pushtet.

Shkruan: Ali BAJRAMI

Populli në vrojtim e sipër e duke e menduar, çka tash dhe si të veprohet?!

E keqja dhe më tragjikja megjithatë po vërehet te elektoratet e qëndrueshme politike të cilat janë hutuar dhe po vrojtojnë situatën, por si në mjegull.

Është kohë jo e këndshme për të gjithë njësojë. I gjithë populli për ndryshim, sepse me tutje kështu si është, është e kotë të vazhdohet.

Dhe cila zgjidhje iu mbetet e fundit?!

Cilado qoftë ajo forcë që e mund të keqen e sotme!

Por, athua jep garanci kjo forcë e ndryshimit përveç shpresës që e nesërmja te jete me e ndritshme?!

Epo, kjo do te jetë, sfida!

Megjithatë diçka do të evoluojë e jo të mbetet situate status quo.

Kastat e vjetra politike të vyshkura nga injoranca, nepotizmi e mediokriteti, GO HOME. Koha për ndryshimin e madh po vie.

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE