S’ka kafe për juve!

S’ka kafe për juve!

Qeveria e Kosovës sot kumtoi masat e reja antiCovid të cilat prekin më së shumti sektorin e gastronomisë, e këta të fundit kanë reaguar n[ m[nyr[t e tyre, duke thënë se nëse “ S’ka konsideratë për neve, s’ka kafe për juve”.

S’ka konsideratë për neve, s’ka kafe për juve.

Shoqata e Gastronomëve në emër të gjithë anëtarëve shpall Qeverinë e Kosovës NON GRATA (të padëshirueshëm).

Nuk do t’ju shërbejmë në kafe, bare dhe restorante.

Vendimi hyn në fuqi menjëherë.

KOMENTE