Situata në rrugët e vendit në kushtet e normales

Situata në rrugët e vendit në kushtet e normales

Situata në rrugët e Kosovës pas fillimit të reshjeve të borës është në kushtet e normales. Probleme të theksuara janë në vendet malore, në rrugën e Prevallës, atë të Rugovës dhe në rrugën e Rozhajës që shpie në pikën kufitare me Malin e Zi.

Kompanitë e kontraktuara janë në teren dhe po monitorojmë situatën.

Thirrja jonë për të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion është të keni kujdes gjatë vozitjes, thuhet në njoftimin e Minsitrisë së Infrastrukturës.

KOMENTE