Sinani: Gjykata maqedonase i ka shpallë “luftë” IGFM-së

Sinani: Gjykata maqedonase i ka shpallë “luftë” IGFM-së

Kryetari i Komitetit Ndërkombëtarë për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut (IGFM), Idriz Sinani, thotë se gjykata edhe sot i ka bë pengesë për të përcjellë procesin gjyqësor kundër Grupit të Kumanovës.

Sinani thotë edhe pse posedon leje të rregullt për përcjelljen e këtij rasti, policia sot i ka bë pengesa.

“Para dite nuk mu lejua ta përcjelli rastin. Njëri prej avokatëve më tha se vetë gjykatësja ka urdhëruar që IGFM-së t’i bëhen pengesa. Po shihet se Gjykata i ka shpallur ‘luftë’ IGFM-së”, deklaroi Sinani.

BURIMIlajmpress.com

KOMENTE