Shumë vjet jam me lagjen “Arbëria”, na lidhin shumë projekte

Shumë vjet jam me lagjen “Arbëria”, na lidhin shumë projekte

Lagjja “Arbëria” është shtëpia ime e dytë. Jam këtu tani e shumë vjet, shpesh e duke kryer punë. Jam i familjarizuar me këtë lagje, sepse pritja është e ngrohtë, dhe kërkesat janë të qarta; gjithçka në interes të përgjithshëm.

Me Arbërinë e Velekincën, 6 tetori shndërrohet në festë të madhe.

Rexhep Kadriu

Rexha 43

e sponsorizuar

KOMENTE