Shtyhet ndeshja Juventus – Inter, shkak Coronavirusi

Shtyhet ndeshja Juventus – Inter, shkak Coronavirusi

Juventus-Inter, Udinez-Fiorentina, Milano-Genoa, Parma-SPAL dhe Sassuolo-Brescia janë shtyrë dhe nuk do të zhvillohen në këtë vikend.

Këto ndeshje janë shtyrë për datën 13 maj për shkak të shpërthimit të Coronavirus.

Kështu që derbi i kësaj jave shtyhet në Serie A, potencialisht në rrezik për këtë gjë është “El Clasico”

KOMENTE