Shtrirja e ujësjellësit në gjashtë fshatra të Kamenicës, është në fazat përfundimtare

Shtrirja e ujësjellësit në gjashtë fshatra të Kamenicës, është në fazat përfundimtare

Nënkryetari i Komunës së Kamenicës, Faton Jakupi bashkë me përfaqësuesin nga Drejtoria e Shërbimeve Publike Hysen Jerliu, kanë pritur në takim përfaqësuesin e CDI-së Lavdim Osmani dhe përfaqësuesin e kompanisë së ujësjellësit “Hidromorava”, Sherif Thaçi.

Në këtë takim është biseduar për rrjedhën e punimeve në shtrirjen e ujësjellësit në fshatrat Muçivërc, Dajkoc, Roganë, Hodonoc, Novosellë dhe Shipashnicë të Poshtme.

Përfaqësuesi i CDI-së Lavdim Osmani e ka njoftuar nënkrytarin Jakupi, me rrjedhën e punimeve në këto fshatra.

Sipas Osmanit, punimet janë në fazën përfundimtare dhe gjithçka ka shkuar në bazë të planit dinamik.

E nënkryetari Faton Jakupi e falënderoi përfaqësuesin e CDI-së dhe Hidromoravës për gjithë angazhimin e tyre në këtë proces.

KOMENTE