Shtatë klube kosovare licencohen nga UEFA, edhe Drita dhe Gjilani aty!

Shtatë klube kosovare licencohen nga UEFA, edhe Drita dhe Gjilani aty!

Komisioni i Shkallës së Parë për Licensimin e Klubeve për garat e UEFA-së, pas takimeve të veta nga data 2 maj deri sot me datë 10 maj ka shqyrtyar dokumentacionin per procesin e licencimit.

7 klubet kosovare që kanë aplikuar për procesin e licensimit për garat e UEFA-s për edicioni 2019/2020 dhe ka marrë vendim që t’ u jap licensat 7 klubeve si në vijim:

KF Feronikeli,

FC Prishtina,

FC Llapi

KF Drita,

KF Trepça 89

KF Ballkani dhe

KF Gjilani

Procesi i licensimit të klubeve për garat e UEFA-s për edicionin 2019/2020 ka filluar që nga 1 shkurti. Tashme ka perfunduar me vendimin e ri.

KOMENTE