Shtatë këshilla për Albin Kurtin

Shtatë këshilla për Albin Kurtin

Albin Kurti si kryeministër duhet ti bëjë këto veprime nëse mendon të fitojë edhe mandatin e ardhshëm në zgjedhjet parlamentare .(Nëse nuk i bën rrezikon humbjen e masovitetit dhe përkrahjes).

Shkruan: Bekim Thaqi

1. Vetting në sistemin e drejtësisë , Polici e AKI.

2. Lufta e pakompromis ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit në mënyrë sistematike dhe në formë të prerë.

3. Forcimi i Ushtrisë dhe Policisë në pajisje, teknologji dhe kapaciteteve tjera

4. Zhvillimi ekonomik dhe luftimi i ekonomisë informale dhe mbrojta e të drejtave të punëtorëve ashtu si është e rregulluar me ligj.

5.Krijimin e një sistemi të mirëfilltë shëndetësor me sigurime shëndetësore dhe spitale moderne.

6. Reformimi i arsimit me plane strategjike afatgjate.

7.Kandidatët për kryetarë komunash t’i ketë më serioz dhe të përkushtuar. /2LONLINE.com/

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE