Shtabi i AAK: Rejtingun Gjilanit ia rriti AAK-ja

Shtabi i AAK: Rejtingun Gjilanit ia rriti AAK-ja

Përderisa ne nuk ishim pjesë e qeverisjes, Gjilani pasqyrohej në media si komunë e pazhvilluar, me skandale dhe me një shkollë të keqe qeverisëse.

Rejtingun Gjilanit ia rriti AAK-ja, sepse puna dhe angazhimi i nënkryetarit Rexhep Kadriu dhe dy drejtorëve, Nazim Gagica dhe Agim Zuzaku, janë shembulli më i mirë sesi qeveriset për qytetarin dhe jo për grupe të ngushta apo individësh.

Këtë nuk e themi vetëm ne, e thonë të gjithë, sepse puna shihet, thuhet në komunikatën e AAK-së së Gjilanit.

Sponsorizuar nga AAK

KOMENTE