ShSKUK: Në trajtim 13 pacientë me Covid, 23 të tjerë post-covid

ShSKUK: Në trajtim 13 pacientë me Covid, 23 të tjerë post-covid

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Univerisitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 36 pacientë nga Covid-19.

13 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 23 janë pacientë që po marrin trajtim mjekësor post-Covid. 14 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 1 në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 18 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë. /2LONLINE.com/

KOMENTE